Avantatges alumnat

Descomptes i promocions

Diferents empreses ofereixen al nostre alumnat la possibilitat d’adquirir o contractar els seus productes/serveis a un preu més competitiu que l’ofertat al públic general. Dins d’aquesta secció podreu trobar les ofertes que el nostre centre negocia amb col·laboradors i proveïdors.

Formació especialitzada en sommelieria

More than wines Academy ofereix a tot els alumnes i exalumnes del CIFP Juníper Serra un descompte del 10% en tots els seus cursos de la Wine and Spirit Education Trust (nivells 1,2 i 3 en format presencial), Edinburgh Whisky Academy, Sake Sommelier Association, Wine Scholar Guild. Per tal d’accedir al descompte únicament s’ha d’informar a l’inscripció la condició d’alumne o exalumne del CIFP Juníper Serra. L’organització ho comprovarà directament amb el centre.

LINK: https://morethanwines.com/

Formació especialitzada barista

Chaff Coffee Roasters Academy ofereix a tot els alumnes i exalumnes del CIFP Juníper Serra un descompte del 10% en tots els seus cursos barista (Barista bàsic, Barista intermedi, Brewing bàsic, Brewing intermedi i Latte art), cursos certificats per l’Associació Internacional del Cafè (SCA, Specialty Coffee Association). El descompte aplicable és sobre la formació, no sobre les taxes d’examen i titulació. Per tal d’accedir al descompte únicament s’ha d’informa a l’inscripció la condició d’alumne o exalumne del CIFP Juníper Serra. L’organització ho comprovarà directament amb el centre.

LINK: https://www.chaffcoffeeroasters.com/