Secretaria

Admissió segon

L’alumnat que estava matriculat en el curs 2023-24 i ha promocionat a 2n no ha de sol·licitar plaça. Rebrà un correu el 10 de juliol al seu compte de correu particular amb l’enllaç per formalitzar la matrícula. Revisau el correu brossa o spam i, si l’11 de juliol no l’heu rebut, contactau amb la secretaria del centre. El termini per formalitzar-la és del 10 al 12 de juliol.

L’alumnat extern o alumnat del CIFP Juníper Serra no matriculat en el curs 2023–2024 han de sol·lictar plaça al juliol i matricular-se al setembre. La sol·licitud de plaça es fa en el següent formulari:

Sol·licitud plaça 2n

El termini per sol·licitar el plaça és de l’1 al 15 de juliol

Important: el formulari s’activarà dia 1 de juliol, abans no és possible emplenar-ho. Una vegada emplenat el formulari l’alumnat haurà d’enviar un correu electrònic a secretaria@cifpjuniper.com adjuntant les notes. El dia 16 de juliol es publicarà el llistat d’alumnes que han sol·licitat plaça per ordre de preferència. Les vacants de segon no es poden determinar fins el dia 9 de setembre. A partir d’aquest dia, es cridarà als alumnes seguint aquest ordre en funció de les vacants del centre.

Admissió fct

L’alumnat que estava matriculat en el curs 2023-24 i ha de fer les FCT no ha de sol·licitar plaça. Rebrà un correu el 10 de juliol al seu compte de correu particular amb l’enllaç per formalitzar la matrícula. Revisau el correu brossa o spam i, si l’11 de juliol no l’heu rebut, contactau amb la secretaria del centre. El termini per formalitzar-la és del 10 al 12 de juliol.

L’alumnat extern o alumnat del CIFP Juníper Serra no matriculat en el curs 2023–24 han de sol·lictar plaça en el següent formulari:

Sol·licitud plaça FCT

El termini per sol·licitar-la és de l’1 al 15 de juliol

Important: el formulari s’activarà dia 1 de juliol, abans no és possible emplenar-ho. Una vegada emplenat el formulari l’alumnat haurà d’enviar un correu electrònic a secretaria@cifpjuniper.com adjuntant les notes i des de secretaria se’ls avisarà per formalitzar la matrícula.