Secretaria

Admissió segon

L’alumnat que estava matriculat en el curs 2022-23 i ha promocionat a 2n no ha de sol·licitar plaça. Rebrà un correu el 13 de juliol al seu compte de correu particular amb l’enllaç per formalitzar la matrícula. Revisau el correu brossa o spam i, si el 14 de juliol no l’heu rebut, contactau amb la secretaria del centre. El termini per formalitzar-la és del 13 a 17 de juliol.

L’alumnat extern o alumnat del CIFP Juníper Serra no matriculat en el curs 2022–2023 han de sol·lictar plaça en el següent formulari:

Sol·licitud plaça 2n

El termini per sol·licitar el plaça és de l’1 al 21 de juliol

Important: el formulari s’activarà dia 1 de juliol, abans no és possible emplenar-ho. Una vegada emplenat el formulari l’alumnat haurà d’enviar un correu electrònic a secretaria@cifpjuniper.com adjuntant les notes i des de secretaria. Se’ls avisarà a partir del 10 de setembre si ha obtingut plaça per tal de formalitzar la matrícula.

Admissió fct

L’alumnat que estava matriculat en el curs 2022-23 i ha de fer les FCT no ha de sol·licitar plaça. Rebrà un correu el 13 de juliol al seu compte de correu particular amb l’enllaç per formalitzar la matrícula. Revisau el correu brossa o spam i, si el 14 de juliol no l’heu rebut, contactau amb la secretaria del centre. El termini per formalitzar-la és del 13 a 17 de juliol.

L’alumnat extern o alumnat del CIFP Juníper Serra no matriculat en el curs 2022–2023 han de sol·lictar plaça en el següent formulari:

Sol·licitud plaça FCT

El termini per sol·licitar-la és de l’1 al 13 de juliol

Important: el formulari s’activarà dia 1 de juliol, abans no és possible emplenar-ho. Una vegada emplenat el formulari l’alumnat haurà d’enviar un correu electrònic a secretaria@cifpjuniper.com adjuntant les notes i des de secretaria se’ls avisarà per formalitzar la matrícula.