Accions Circular FP

"outfits" sostenibles, reduïm petjada

Maquing off 

Imatges de la prova de vestuaris

Making off de les sessions 

Setmana europea de la prevenció de residus

El CIFP Juníper Serra participa de la Setmana Europea de Reducció de Residus, dintre del projecte CIRCULAR FP, que du a terme amb d’altres socis locals i nacionals, amb la finalitat de millorar la capacitació i incorporació dels estudiant de Formació Professional a l’entorn laboral de l’Economia Circular.
Per aquest motiu durant la setmana del 19 al 27 de novembre es duran a terme els següents projectes, que han estat registrades al portal de la EWWW.

    • El taller de comprar conscient i malbaratament alimentari “Circulam aliments, reduïm el malbaratament” a on els alumnes estudiaran el cas d’èxit de col·laboració entre el soci del projecte, Garden Hotels i Mé ecològic de Mallorca. Aquest taller inclou una pràctica culinària.
    • La taula rodona “Circulam coneixements a la Formació Professional, reduïm residus”, conformada per membres de: Garden Hotels, Adalmo, Fundació Deixalles i Guillem Quetglas en representació de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental. A la taula es parlarà de casos d’èxit, les dificultats per dur-los a terme i les perspectives de futur.
    • Presentació de la primera fase del projecte “Circulam “outfits”sostenibles, reduïm petjada” a càrrec del departament d’Imatge i So del CIFP Juníper Serra, que té com a objectiu la realització d’un àlbum fotogràfic a on els models, membres de la comunitat educativa, mostraran tendències de moda utilitzant roba i complements reciclats cedits per la Fundació Deixalles. En aquesta primera fase es mostrarà la realització del casting de models i la tria dels elements tèxtils. 

Amb aquestes accions juntament amb d’altres que es realitzaran durant tot el curs escolar, el CIFP Juníper Serra vol continuar amb una de les seves línies estratègiques de foment i difusió d’experiències que contribueixin a la promoció i visibilitat dels Objectius de Desenvolupament Sostenible recollides a l’Agenda 2030 de l’Organització de Nacions Unides.