• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:2 de desembre de 2022
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Visita Hotel Meliá Palma Bay i Palau de Congressos

Amb el grup de segon curs del CFGS en Gestió d’Allotjaments Turístics, hem fet una visita a l’hotel Meliá Palma Bay i al Palau de Congressos de Palma.
A l’hotel ens han rebut Andrea Otaduy, responsable de recursos humans de Meliá Hotels International a Palma; Elena Sinteau, front office manager del Meliá Palma Bay i Ramiro Bibiloni, front office manager del Melia South Beach. Ells, ens han fet una interessant xerrada responent a tots els dubtes que els alumnes els hi han plantejat. En pocs mesos alguns dels nostres alumnes faran les seves pràctiques formatives a Melià Hotels International. De fet, actualment al departament de recepció del Hotel Palma Bay hi tenim tres antics alumnes fent-hi feina, com en Juanjo Del Brio, actualment segon cap de recepció (promoció 2019) o na Yuliana Mejias (promoció 2022).

També han fet una visita guiada al Palau de Congressos, ens ha rebut Carolina Valiente, Sales Executive, que ens ha organitzat una visita guiada amb na Engracia Villar que ens ha ensenyat totes les sales, la seva capacitat i esdeveniments que s’han dut a terme així com temes envers l’arquitectura, materials i acústica del Palau.

Com sempre, moltes gràcies, Meliá Hotels International per col·laborar amb el Juníper!!

 

Dia 28 de novembre de 2022 va realizar la mateixa visita l’alumnat de segon curs de Grau Superior d’Agències de Viatges i gestió d’Esdeveniments (HOT32S) amb la visita guiada per n’Engracia Villar.