• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:26 de maig de 2023
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Concurs paelles Miquel Fiol

El passat dijous 4 de maig es va celebrar CIFP Juníper Serra el tradicional concurs de paelles Miquel Fiol. Aquest concurs, que va sorgir com a iniciativa d’un parell de professors encapçalat pel professor que ara dona nom al concurs, es celebra al Juníper  des de fa un bon grapat d’anys.

El motiu principal de la jornada és promoure la convivència al centre mentre es treballen les competències socials i personals. Per poder concursar, els grups d’horabaixa cuinen la seva pròpia paella i un jurat d’experts s’encarrega de triar les tres millors. El professorat també cuina les seves paelles, encara que ho fan fora de concurs.

Paral·lelament, s’intenta conscienciar a l’alumnat en la importància de la reducció de residus, el producte de proximitat i la circularitat. Enguany, a més a més de gaudir de productes locals, també es va demanar que tant alumnat com professorat portessin de ca seva el seu plat, cobert i tassó reutilitzables. Aquesta acció va permetre reduir les deixalles a una quantitat ínfima. 

La jornada va estar amenitzada musicalment per alumnat del cicle de Video DJ

Els guanyadors del 2023 han estat els següents:

  • 1er premi: grup de cuina i gastronomia (HOT 21 P). El premi va estar entregat pel professor jubilat Antonio Leiva
  • 2n premi: grup de direcció en cuina (HOT 34P). El premi va estar entregat per Manel Aragonés, director del centre.
  • 3r premi: paella conjunta dels grups guia, informació i assistències turístiques (HOT33P) i el grup del curs d’especialització en vehicles híbrids i elèctrics (TMV41E). Premi entregat pel professor jubilat que dona nom al concurs, Miquel Fiol.