• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:1 de juliol de 2022
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Desde Cero millor curtmetratge a la Mostra Out!

El curtmetratge Desde Cero ha estat guardonat com el millor curtmetratge en la categoria de ficció nacional en la cinquena edició de la Mostra Out! de Cimena LGTBIQ+.
 
El curtmetratge va ser rodat pels alumnes del CFGS de Realització de projectes audiovisuals i espectacles de la promoció 20/21 sota la direcció de Chantal Mohie. El curt és el resultat del projecte de classe del mòdul de Processos de realització en cinema i vídeo i, com a última fita, s’havia de presentar a festivals de cinema. Cal destacar que l’alumnat va realitzar un esforç titànic per acomplir la tasca encomanada i ara veuen com la seva determinació, passió i constància és reconeguda més enllà de l’àmbit acadèmic.
 
Des del CIFP Juníper Serra els hi desitgem el millor a tots i cadascun dels membres de l’equip de Desde Cero i estem segurs d’aquest només és un dels primers èxits que assoliran. Enhorabona.
 
Desde Cero, juntament amb els altres curtmetratges guardonats es podrà veure l’1 de juliol a les 20 hores de la Casa de Cultura de Puigpunyent.