• Categoria de l'entrada:Activitats / Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:25 d'abril de 2023
  • Temps de lectura:8 minuts de lectura

HOT21P guanya el concurs de paelles Miquel Fiol 2022

Després de la parada obligatòria deguda a la pandèmia, el dijous 5 de maig es va tornar a celebrar al nostre centre el tradicional concurs de paelles.

La jornada va estar organitzada per una comissió de professorat que es va encarregar de tots els detalls, fent que la jornada fos un èxit absolut. També va estar amenitzada pels DJs del centre, que varen fer ballar a tots els participants.

Enguany, aprofitant que el centre forma part del projecte ‘Circular FP’, la jornada es va centrar en fomentar l’economia circular. Per això, la beguda i molts dels productes que vàrem degustar eren Km0, els envasos retornables, les vaixelles compostables i tots els residus no reutilitzables es varen dipositar als contenidors específics per fer possible el seu reciclatge. Amb aquesta acció, es va evitar el consum i posterior rebuig de més de 150 botelles de plàstic, que suposen aproximadament 2 kg de plàstic, reduint així la petjada ecològica del CIFP.

Al concurs varen participar, fent la seva paella, tots els grups de primer del torn d’horabaixa. El professorat també va cuinar les seves paelles, encara que ells ho feien fora de concurs. El veredicte final va estar dictat per un jurat on, a més a més de membres de la comunitat educativa, varen participar mestres arrossers com Kike Martí.

En aquesta 7 edició, els guanyadors del primer premi varen ser els alumnes del cicle Tècnic en Cuina i gastronomia (HOT21P). El 2n premi el va guanyar l’alumnat del cicle d’electromecànica (TMV22P) i el 3r premi se’l va endur el grup DUAL D’embarcacions (TMV26X/Z).

Aprofitant que el professor Miquel Fiol, un dels impulsors d’aquesta iniciativa, es jubila, el centre ha decidit rebatejar aquesta jornada amb el nom de ‘Concurs de paelles Miquel Fiol’.