• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:3 de novembre de 2021
  • Temps de lectura:3 minuts de lectura

L’alumnat d’Imatge i So del CIFP Juníper protagonitza el video promocional del programa Educa del festival MajorDocs

Enregistren al grup d’horabaixa de Realització fent una pràctica amb el documental “Pedra Pàtria”, guanyador del premi del públic de l’edició 2021

L’alumnat d’horabaixa del primer curs del cicle Tècnic Superior en Realització de projectes audiovisuals i espectacles del CIFP Juníper Serra protagonitzarà el vídeo promocional que l’organització del festival MajorDocs realitza per a difondre, en la propera edició del certamen, el seu programa pedagògic MajorDocs Educa.

Les tècniques d’aquest projecte educatiu, que cada any compta amb major nombre de participants -tant docents com estudiants- de diferents centres educatius de l’illa, van enregistrar el desenvolupament de la pràctica que es va realitzar durant la classe de Planificació del muntatge i postproducció d’audiovisuals.

Aquesta activitat pedagògica tenia per objectiu desenvolupar la mirada crítica de l’alumnat, tot mostrant-los les possibilitats comunicatives i els recursos expressius del cinema documental d’autor. L’obra projectada va ser “Pedra Pàtria”, del realitzador menorquí Macià Florit i guanyadora del Premi del públic 2021, a la qual va seguir un debat guiat.

Es dóna la circumstància que l’operadora de càmera, so i muntadora d’aquest vídeo, Celia Rodríguez, va estudiar Imatge i So al nostre centre. La responsable del programa educatiu, Claudia Calvo, va explicar que tant aquestes activitats com el festival MajorDocs han crescut any rera any per a consolidar-se com un certamen de referència en els documentals de creació.