• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:2 de novembre de 2022
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Masterclass de cervesa

Fantàstica masterclass oferida per el sumiller d’Estrella Galicia, Carlos Ávila, al nostre alumnat de segon curs de Direcció en Serveis de Restauració, Direcció en Cuina i primer curs de Direcció en Serveis de Restauració.

Durant una intensa sessió d’una hora i mitja mitjançant video-conferència, Carlos Ávila va explicar el perfil organolèptic de totes les cerveses del grup Estrella Galícia conjuntament amb la seva interacció amb diferents tipus d’aliments, per tal de crear noves sensacions on la conjunció de beguda i menjar esdevé molt millor que si es tasten per separat.

Amb aquest aprenentatge, l’alumnat de segon curs de Direcció en Cuina i Serveis de Restauració haurà de generar un menú de maridatge dels productes Estrella Galícia (cerveses gastronòmiques 1906, Estrella Galícia i Estrella del Camino) per oferir a clients que reservin a la nostra Aula Restaurant.

Agraim a Hijos de Rivera S.A.U. el seu compromís amb la nostra escola, i especialment a Carlos Ávila la seva dedicació de divulgació de cultura cervesera.