• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:2 de desembre de 2022
  • Temps de lectura:3 minuts de lectura

Obertura de la agència viatges Juníper

L’alumnat de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments té el plaer de comunicar-vos que, a partir de dijous 24 de novembre, s’obri al públic l’agència de viatges Juníper Travel & Events situada a l’aula 201.

L’agència té com a objectiu la preparació de diferents pressuposts, tant de viatges combinats i serveis personalitzats com de l’assessorament i atenció personalitzada al públic.

El primer grup d’usuaris atesos dijous va ser l’alumnat de GAT2S que visitaren l’agència Juníper Travel & Events per a demanar informació sobre viatges, hotel + avió, excursions, etc. Els encarregats de l’agència cercaren als clients diferents serveis, com ara vols o hotels, i els lliuraren un pressupost detallat.

L’horari d’atenció de l’agència, oberta a tota la comunitat educativa, serà els dijous de 16.15h a 18.00h (amb cita prèvia). Us convidem a visitar les instal·lacions i a sol·licitar els nostres serveis, presencialment o per correu electrònic: juniperte@cifpjuniper.com.

Esperem la vostra visita!

Moltes gràcies.