• Categoria de l'entrada:Secretaría
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:27 d'abril de 2021
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Sol·licituds per participar a les PBAU

L’alumnat que heu finalitzat o finalitzeu enguany un títol grau superior de formació professional podeu matricular-vos a les proves d’accés a la universitat per millorar la nota amb la qual s’accedeix a la Universitat.
 
L’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu (NESE) necessitau un informe del Departament d’Orientació. Podeu posar-vos en contacte amb ells per sol.licitar aquest informe o per qualsevol aclariment/orientació al correu electrònic ferreram@cifpjuniper.com.
 
 
El termini per matricular-se a la PBAU és del 19 al 23 d’abril a través del centre on heu obtingut el títol de tècnic superior. La matrícula es sol·licitarà online amb aquest formulari. Hi podeu triar fins a 3 assignatures del bloc d’admissió:
    Alemany II
    Arts Escèniques
    Biologia
    Cultura Audiovisual II
    Dibuix Tècnic II
    Disseny
    Economia de l’Empresa
    Física
    Fonaments de l’Art II
    Francès II
    Geografia
    Geologia
    Grec II
    Història de l’Art
    Història de la Filosofia
    Llatí II
    Matemàtiques II
    Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials II
    Química
 
Una vegada matriculats us enviarem un correu electrònic amb la matrícula formalitzada. Haureu de revisar-la i contestar el correu indicant que tot és correcte.
 
Del 30 d’abril al 9 de maig heu d’obtenir les credencials d’UIBDigital. Per obtenir aquestes credencials rebreu un correu electrònic en el correu indicat a la sol·licitud. Si no el rebeu abans del 30 d’abril podeu sol·licitar que us el tornin a enviar mitjançant aquest formulari (necessitareu el número de referencia que trobareu en el resguard de matrícula). Si no us funciona heu de posar-vos en contacte amb el centre perquè tramitem la incidència.
 
A UIBDigital trobareu la vostra matrícula i el resguard de pagament que haureu de realitzar de l’1 al 7 de juny.
 
Les dates d’exàmens són el 8, 9 i 10 de juny.
 
Per a més informació relacionada amb la PBAU podeu anar a Informació PBAU

i a Adaptació de la PBAU a conseqüència de la situació sociosanitària provocada pel COVID-19.

 
A més us recordam que per poder matricular-se a un grau universitari és necessari haver realitzat el pagament de títol de Grau Superior i les universitats us demanaran un certificat acadèmic que podeu recollir quan hàgiu realitzat aquest pagament.
 
Per sol·licitar el títol heu d’anar al següent formulari: sol·licitud títol.