• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:14 de novembre de 2022
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Taula rodona – Sector audiovisual: Il·lusiona’t i emprèn

El proper dijous 10 de novembre es celebrarà, dins les actuacions de l’aula d’emprenedoria, una taula rodona amb exalumnes del nostre centre i emprenedors/es al sector audiovisual. La jornada, en la que participarà l’alumnat d’imatge i so, s’estructurarà en dues sessions, una per cada torn, posant de manifest les enormes possibilitats que ofereix Mallorca dintre del sector audiovisual.

Torn matí (11:20 - 13:10 h)

Ponents:

  • Carlos de la Rosa
  • Jaume Santamaría
  • Miquel Àngel Bonnin

Carlos De la Rosa és cofundador de l’empresa Visual Arts, empresa que ofereix un servei integral relacionat amb la publicitat i el màrqueting: Gestió de RRSS, Producció audiovisual, Campanyes publicitàries, Posicionament online, Disseny gràfic entre d’altres serveis.

Jaume Santamaría és tècnic de so a Suburban music, agència de dj’s i management musical amb base en Mallorca, i a Showcenter, empresa que ofereix serveis audiovisuals per a tota mena d’esdeveniments. També desenvolupa la seva tasca com a ‘freelance’ per a diferents empreses del sector.

Miquel Àngel Bonnin, ha estat 6 anys freelance audiovisual participant en la producció de distintes produccions cinematogràfiques (principalment publicitàries); departament d’art, il·luminació, càmera, localitzacions, càsting. Després pren la decisió d’especialitzar-se en una part dels rodatges poc establerta a les Illes Balears com són les filmacions o treballs aquàtics.
La seva entrada a les activitats subaquàtiques va ser l’any 2006 a l’empresa Peter Diving
L’any 2018 crea l’empresa Tramuntana Diving & Adventure ubicada a al Port de Pollença i relacionada amb les activitats de busseig i aquàtiques.
Finalment l’any 2020 va ser el fundador de l’empresa Tramuntana Film Services per donar servei a un model de negoci innovador per a Produccions audiovisuals de Cinema i TV a les Illes Balears.
Per altra banda, és membre de l’organització local Arrels Marines que té com a missió protegir i preservar la bellesa de la mar Balear a través de la conservació marina, l’educació ambiental i la transició ecosocial.

Torn horabaixa (18’05 - 20’05 h)

Ponents:

  • Pablo Azorín
  • Juanjo Seda
  • Sara de Blas
  • Pep Bestard

Pablo Azorín és dissenyador visual de preproducció a Palma Pictures, una de les principals companyies de serveis de producció del món especialitzades en produccions de cinema, televisió i fotografies, el paper principal de Pablo és donar suport a totes les produccions entrants presentant solucions escèniques creatives, havent participat a la preproducció de sèries com ‘The Crown’ i ‘The Mallorca Files’. Pablo també és soci fundador de Qundrop Produccions Audiovisuals, productora independent de cinema i TV.

Juanjo Seda és director de localització i de producció amb una llarga experiència a la indústria del cinema i publicitat treballant com a freelance durant més de vint-i-cinc anys, havent participat a produccions com ‘White lines’.

Sara de Blas, fotògrafa, videògrafa i editora és productora audiovisual a Iberostar Group i està especialitzada en moda sostenible i noces per el món.

Pep Bestard, fotògraf comença la seva trajectòria fotografiant skate i rallys i s’especialitza en el món de les noces i assistent de produccions, tant d’il·luminació com de digitech. El 2021 realitza un màster de fotografia a Barcelona i comença a realitzar feines amb fotògrafs importants, fins i tot com a primer assistent per Adidas i Springfield.