• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:19 de novembre de 2021
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

La Ministra Pilar Alegría Visita el CIFP Juníper Serra

Avui, dimarts 9 de novembre de 2021, la Ministra d’Educació i Formació Professional, Pilar Alegría, ha visitat el nostre centre acompanyada de la Presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, el Conseller d’Educació i Formació Professional, Martí March, i altres personalitats del mon de d’educació. 

Aquesta visita ha format part de l’agenda que la Ministra ha dut a terme a les nostres Illes, on també ha visitat altres centres i s’ha reunit, entre altres. 

 

Pilar Alegria i la resta de convidats, acompanyats per el nostre director, han assistit a la realització d’un programa de televisió que realitzava l’alumnat d’imatge i so. També han visitat un dels tallers d’automoció, on ha conversat amb part del professorat i finalment, a les cuines del nostre centre, han vist com l’alumnat de cuina preparava el menú que han pogut gaudir minuts després al restaurant on el nostre alumnat de restauració realitza les seves pràctiques. 

Des del CIFP Juníper Serra volem agrair a la Ministra, a la nostra Presidenta i a la resta de convidats la seva atenció amb el nostre centre.