• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:30 de novembre de 2023
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Visita PALAU DE CONGRESSOS i HOTEL PALMA BAY

El passat dimecres 8 de novembre, l’alumnat de 1r de GS Gestió d’Allotjaments Turístics i Guia, Informació i Assistència Turístiques van tenir l’oportunitat de gaudir d’una visita al Palau de Congressos de Palma. Durant la visita, van poder explorar els diversos espais que aquest lloc ofereix, com els auditoris, l’àrea d’exposicions, la terrassa, les zones de reunió i els vestíbuls. A més, van tenir l’oportunitat de conèixer el “back office”, on el personal realitza diverses gestions durant els esdeveniments.
Durant la visita, els estudiants també van tenir l’oportunitat de mantenir una interessant conversa amb la cap de vendes i la cap d’operacions del Palau. A més, van visitar l’hotel annex, Palma Bay, on van poder admirar una habitació de categoria deluxe, la zona de piscina, les àrees VIP i la recepció.
Finalment, els estudiants van tenir l’oportunitat d’entablar converses amb el segon cap de recepció de l’hotel i el responsable de servei al client, que van compartir les seves experiències com a antics alumnes i empleats actuals.