• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:16 de març de 2023
  • Temps de lectura:5 minuts de lectura

8M – Dia de la Dona al Juníper

Com fa cada any, el CIFP Juníper Serra es suma a la commemoració del 8M, perquè encara és necessari ressaltar les desigualtats de gènere que es mantenen en la nostra societat, encara que treballam cada dia per lluitar i corregir aquesta situació.

 

La igualtat de gènere no és solament un dret humà bàsic, sinó que el seu assoliment té moltíssimes conseqüències socioeconòmiques. L’apoderament de les dones impulsa economies pròsperes i estimula la productivitat i el creixement. Així i tot, les desigualtats de gènere continuen estant fortament arrelades en la societat. Les dones troben obstacles per a aconseguir treballs dignes i enfronten discriminació laboral i bretxes salarials de gènere.

Per això,  l’Equip de treball en Coeducació  del nostre centre, ofereix un conjunt d’activitats que a manera d’exemple serveixen per posar en pràctica aquesta formació coeducadora a la qual aspiram.

Dintre d’aquestes activitats està la presentació d’aquest vídeo, creat per l’alumnat de segon de Realització i Espectacles, que pretén despertar consciències dintre d’aquest tema tan important.

Imatges d’activitats realizades al Juníper amb motiu del 8M