• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:30 de novembre de 2021
  • Temps de lectura:3 minuts de lectura

CASTILLO HOTEL SON VIDA a Luxury Collection Hotel, Mallorca

El 19 de novembre, els alumnes de segon curs del CFGS en Gestió d’Allotjaments Turístics i els professors Miguel Ruiz i Magdalena Tugores, vàrem visitar el Castillo Hotel Son Vida, un hotel de cinc estrelles dins la marca Luxury Collection de la cadena hotelera més gran del món, Marriot International.

Ens va rebre el director general i responsables de diferents departaments, que ens han brindat una excel·lent acollida i ens han fet una explicació de la seva feina i les tasques dels diferents departaments, especialment el d’esdeveniments. Allà ens han contat els diferents tipus d’esdeveniments que duen a terme a l’hotel i els tipus de clients, així com anècdotes curioses.

També l’explicació de les tasques que es realitzen a recepció i consergeria, destacant la figura professional del “Guest relations” dins la Consergeria d’un hotel de luxe, per atendre les peticions individuals de cada client i organitzar totes les activitats que desitgi fer durant la seva estança, destacant l’atenció personalitzada.

I per acabar ens han parlat d’algunes de les tasques que desenvolupa el departament de recursos humans, com la formació i selecció de personal, la política de l’empresa…

Cada un d’ells ens ha fet una xerrada sobre la seva àrea i han respost amablement a totes les preguntes que els hi hem plantejat.

Després hem fet un recorregut per les instal·lacions de l’hotel i hem pogut gaudir de les increïbles vistes des de la terrassa de l’hotel a tota Palma, la Catedral, el mar…

Moltes gràcies al personal del Castillo Hotel Son Vida!