• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:16 de juny de 2023
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

El CIFP l’Embat ens dona jardineres

Ahir 6 de juny professorat i alumnat del CIFP l’Embat es va desplaçar fins al CIFP Juníper Serra per fer entrega d’unes jardineres que ha confeccionat l’alumnat d’FP bàsica d’embarcacions com a part de la seva formació. Les jardineres estan fetes amb fusta i tractaments nàutics, per la qual cosa es podran mantenir en perfectes condicions sense importar els anys o el clima. 

Les jardineres Tramuntana, Llevant i Mestral han estat fetes per l’alumnat de primer curs dels estudis de Formació Professional Bàsica de Manteniment d’Embarcacions d’Esbarjo del CIFP L’Embat durant el curs 2022/2023, dintre el projecte “Construcció de jardineres”.

L’objectiu principal s’ha basat en el coneixement de materials i eines relacionades amb el treball de la fusta. Així com, a adquirir uns hàbits de feina amb aquest tipus de material: muntatges, desmuntatges, reparacions, prevenció de riscs laborals,… aplicables, en un futur, al manteniment d’embarcacions d’esbarjo. Aquestes jardineres estan fetes amb fusta i tractaments nàutics, per mantenir-se en perfectes condicions sense importar els anys o el clima.

En aquest projecte intermodular hi han participat el distint professorat del cicle de cadascun dels mòduls involucrats, tant dels mòduls tècnics com els mòduls de ciències i de comunicació.

Les jardineres diposen d’un cartell on s’indica el grup i integrants que hi han treballat, amb un codi QR on apareix les característiques de cada jardinera:

Jardinera Tramuntana:

https://cifplembat.com/jardinera-tramuntana/

Jardinera Llevant:

https://cifplembat.com/jardinera-llevant/

Jardinera Mestral:

https://cifplembat.com/jardinera-mestral/


Tot l’equip del Juníper volem agrair aquesta donació. És una feina increïble, que ha donat molta vistositat a la zona on s’han col·locat. Ara les plantes sembles molt més grans i acolorides.

Sobre el CIFP l’Embat. El CIFP l’Embat és un centre de nova creació (aquest és el seu primer any de funcionament) que s’ha fet càrrec dels estudis d’embarcacions que abans es cursaven al nostre centre. Per aquest motiu, bona part del professorat del nou centre ho era abans del Juníper i, per tant, els vincles entre els dos centres són molt importants. Donat que les que seran les instal·lacions del CIFP l’Embat encara estan construint-se, el present curs va començar a les instal·lacions del CIFP Juníper, encara que després es varen traslladar a l’antic parc de bombers. Està previst que les instal·lacions definitives es finalitzin els pròxims mesos.