• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:8 de maig de 2024
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Final dels SpainSkills, Enhorabona!

Durant la setmana passada va tenir lloc la competició SpainKills, una prova on estudiants de diferents modalitats de Formació Professional demostren les seves habilitats 

La delegació de les Illes Balears, representada per 18 alumnes, va aconseguir una medalla dor i tres de bronze. Cinc alumnes del CIFP Juníper Serra participaren als skills de Tecnologia de l’automòbil, Pintura de l’automòbil, Recepció Hotelera, Cuina i Serveis de restaurant i bar, i dos d’ells es classificaren amb dues de les medalles de bronze.

Al Juníper estem molt contents amb aquestes dues medalles de bronze 🥉🥉per a Erik Martín Fidelaire a l’skill 34 Cuina i per a Julian Leonardo Quiroga a l’skill 35 Servei de restaurant i bar .

Enhorabona Erik i Julián, i enhorabona també Arantxa, Jordi i Alejandro pel bon paper desenvolupat junt amb la resta de participants de la delegació de Balears! Enhorabona IES Mossen Alcover i CIFP Politècnic de Llevant!

Enhorabona als tutors Juan Miguel Marroig i Joana Cantallops i a tots els companys i companyes del departament d’hoteleria i turisme i del departament de transport i manteniment de vehicles per la vostra implicació als Spainskills