• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:19 de gener de 2021
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Gala Nadal Conservatori en temps COVID gràcies a alumnes d’Imatge i So

La Gala de Nadal de Dansa del Conservatori Professional es podrà veure malgrat la COVID gràcies als alumnes d’Imatge i So del CIFP Juníper Serra

Palma, Son Cladera, 23 desembre 2020

Malgrat la pandèmia, enguany la Gala de Nadal del Conservatori de Dansa Espanyola i Dansa Contemporània es podrà veure gràcies a la tasca dels alumnes d’Imatge i So del Centre Integrat de Formació Professional Juníper Serra.

Atès que per les restriccions COVID, no ha estat possible que cap familiar o amic assisteixi en directe a l’Espectacle de Nadal del Conservatori Professional (gales de Dansa Espanyola i Dansa Contemporània), els alumnes del Cicle de Realització i Audiovisual i del Cicle d’Il·luminació i Captació d’Imatges han aportat les seves capacitats per tal d’enregistrar en vídeo aquests esperats espectacles de cap d’any. 

Gràcies a aquestes gravacions en vídeo els amics i familiars podran gaudir també d’aquests espectacles on els alumnes dels diferents cursos de Dansa Espanyola i Dansa Contemporània mostren a través d’aquest esdeveniment el que han après al llarg del curs.

La pandèmia ha afectat de ple aquestes activitats de final de curs, ja que s’ha hagut de prohibir per complet la presència de familiars i amics a l’auditori del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca. A més també ha complicat molt la programació, ja que fins a darrera hora, s’han hagut de fer canvis a causa de determinats grups que havien quedat confinats a darrera hora.

Els grups reduïts, l’ús de la mascareta són algunes de les restriccions que també han afectat seriosament aquest esdeveniment anual.

Els alumnes en fase presencial del Cicle de Realització Audiovisual i Espectacles del matí i del Cicle de Il·luminació, Captació i Tractament d’Imatges del centre públic CIFP Juníper Serra de Palma han estat els encarregats de captar les imatges i el so dels espectacles per, posteriorment postproduir-les per tal que els alumnes, professors, familiars i amics del alumnes de la gala puguin gaudir d’aquest gran espectacle de dansa i música.

Els alumnes del CIFP també han col·laborat, com a part de la seva formació, en la regiduria, il·luminació i sonorització de l’espectacle.

Els coordinadors d’aquesta tasca conjunta han estat Melania Llorens (Conservatori Professional) i els professors Josep Robert Llopis (coordinador regiduria), Bel Vidal (coordinadora postproducció), Germa Cantallops (coordinador àudio) i Martí Pallicer (coordinador realització).