• Categoria de l'entrada:Activitats
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:8 de maig de 2024
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

Jornada emprenedoria 25 abril ADG i TMV

Han començat les nostres jornades d’emprenedoria! 
 
La cap d’estudis Carme Santamaria,  ha inaugurat l’esdeveniment amb una presentació inspiradora que ha motivat a tot l’alumnat. 
 
Na Lurdes Planas ens ha impartit un taller de comunicació, aprèn a connectar i presentar les teves idees en públic, on els estudiants han aprés tècniques clau per expressar les seves idees amb claredat i confiança. 
 
Després d’un descans, hem tingut el plaer d’assistir a una taula rodona amb destacats professionals del món de l’administració: Carolina Torres, Pere Garau, Virgilio Garcia i Maria Antonia Aguiló. Els temes han girat entorn les experiències reals d’empreses com la Fàbrica del Gelato, mostrant el camí recorregut per un graduat social i d’Equare advocats proporcionant així un panorama del sector. 
 
El capvespre, hem continuat amb la segona jornada, adreçada a l’alumnat de TMV,  presentació i taller de comunicació i taula rodona amb professionals: Francisco Prats d’AutoXT, Maties Portell de MP, José García de Lidyauto. 
 
L’alumnat ha participat activament, fent preguntes i buscant entendre les trajectòries empresarials dels ponents. Aquestes jornades no només estan enriquint el nostre coneixement, sinó també estan estrenyent llaços entre futurs professionals i empresaris experimentats. 
 
Gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta jornada i a l’alumnat pel seu entusiasme i compromís. 
 
Recordau que les pròximes setmanes tindrem més jornades:
      • 30 d’abril – HOTELERIA I TURISME
      • 7 de maig – IMATGE I SO