• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:28 de març de 2023
  • Temps de lectura:2 minuts de lectura

7 alumnes d’Audiovisuals s’incorporen a IB3TV (FCT)

Joan Carles Martorell, director d’IB3TV, els ha donat avui la benvinguda a l’Ens Públic
 
Els set alumnes del Cicle Realització de projectes d’audiovisuals i espectacles que s’incorporen a IB3TV avui dimecres 22 de març a IB3TV estaran 3 mesos de pràctiques en diferents departaments de la televisió autonòmica, com ara càmeres, producció, realització i edicions especials.
 
El director del CIFP Juniper Serra, Manel Aragonès, els ha acompanyat durant la seva visita de presentació on Joan Carles Martorell, director d’IB3TV, els ha donat la benvinguda i els ha demanat sobre les seves expectatives ara quan tot just s’inicien en el món professional després de gairebé dos anys de preparació en Formació Professional de Grau Superior.
Les pràctiques de Formació en Centres de Treball són la culminació de dos anys d’aprenentatge en diferents àrees com ara televisió, regidoria escènica, cinema i postproducció, entre d’altres. Unes àrees que tenen una demanda creixent per l’expansió continuada dels mercats dels esdeveniments, l’streaming de video i la realització i producció per Social Media.
 
Al mateix recinte d’IB3TV i just coincidint amb la presentació dels set alumnes, dues alumnes que també just han començat el període de pràctiques de Realització Audiovisual també eren als exteriors de la televisió pública com a part de l’equip de producció de la Sèrie “Mallorca Files” que enregistra Palma Pictures.