• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:4 d'octubre de 2023
  • Temps de lectura:6 minuts de lectura

El nostre professorat participa a accions formatives a altres centres d’excel·lència

Durant els darrers mesos, diferents professors i professores del nostre centre han visitat altres centres de l’estat i han participat a formacions.

Andrea Sans a Granada

A principis de setembre la professora de cuina, Andrea Sans, va estar al CPIFP Hurtado de Mendoza (Escuela de Hostelería de Granada) fent un curs de formació.

Mar i Juana a Gran Canària

A principis de juliol, les professores de cuina, Mar Revert i Juana Llabrés, participaren a un curs a l’illa de Gran Canària al centre germà CIFP San Cristóbal de la localitat de Las Palmas.

Roberto i Pedro a Santander

A mitjan mes de setembre, dos professors del departament TMV, Roberto Martorell i Pedro Jaume, varen anar a Santander a fer un curs.

Irene, Joana i Manel al País Basc

A mitjan setembre Irene Peña, Joana Cerdà i Manel Aragonés varen visitar el centre Tknika , centre d’investigació i innovació de Formació Professional al País Vasc. També varen visitar el CIFP Usurbil LHII

Sebastián Trassierra a Pontevedra

La primera setmana de setembre, Sebastián Trasierra va participar a la formació “Buenas prácticas y sostenibilidad aplicada a los centros educativos de Hotelería i Turismo