• Categoria de l'entrada:Reconeixement
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:30 de novembre de 2023
  • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Guardó a la innovació turística i circularitat

La conselleria de Turisme, Cultura i Esports atorga al projecte d’innovació CircularFP i al CIFP Juníper Serra i Garden Hotels el guardó a la innovació turística i circularitat dintre la setena convocatòria del Premis del Turisme de les Illes Balears 2023.
 
El dimecres 27 de setembre, dia internacional del turisme, es va celebrar la nit del Turisme i els seus premis 2023 a l’Auditori Caló de s’Oli de Sant Josep de sa Talaia, Eivissa. La presidenta del govern, Margalida Prohens Rigo, el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzá Mayol i el president del Consell Insular d’Eivissa, Vicente Marí Torres, foren els encarregats de lliurar els distints guardons a les millors iniciatives de Responsabilitat Social Corporativa, a les bones pràctiques en matèria d’ocupació turística i igualtats d’oportunitats o de gènere, al treballador o treballadora del sector turístic, al treball, a l’esforç i a la dedicació professional en turisme, a l’experiència turística i a l’ambaixador de les Illes Balears. També assistiren a la nit del turisme els Presidents dels Consells Insulars de Mallorca i Menorca, el batlle de Sant Josep de sa Talaia, representants de la Federació Hotelera de Mallorca i del sector turístic de les Illes Balears. La presidenta va ressaltar la importància de deixar parlar del sector turístic per començar a parlar del sistema turístic circular.
 
El primer guardó de la nit, a la innovació turística i circularitat, el va lliurar Marga Prohens a Manel Aragonés i Magda Ramis, representants del CIFP Juníper Serra i Garden Hotels, pel projecte d’innovació del Ministeri CircularFP que ha apropat el món educatiu a l’àmbit de l’empresa i ha millorat les competències d’emprenedoria i d’innovació relacionades amb l’economica circular de l’alumnat de formació professional.
 
Enhorabona a la comissió d’economia circular que durant els cursos 2021-2022 i 2022-2023 ha liderat aquest projecte, elaborant un curs moodle a disposició de tots el centres de formació professional que segur servirà de base per al mòdul de sostenibilitat de la nova llei d’FP, i a tot el professorat i alumnat del CIFP Juníper Serra per l’esforç en totes i cada una de les accions de centre i per família professional duites a terme dintre d’aquest projecte.