• Categoria de l'entrada:Activitats
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:11 de maig de 2022
 • Temps de lectura:4 minuts de lectura

Concurs fotografia: dia del treball en una imatge

El CIFP Juníper Serra vol reivindicar la importància del dia del treball oferint a la nostra comunitat educativa la participació a un concurs de fotografia on questa celebració sigui la protagonista

BASES CONCURS

Tema: Publicació d’una fotografia i una descripció que faci referència a les activitats i a l’ambient format a l’entorn del dia de la celebració del primer de maig.

Participants: Membres de la comunitat educativa del CIFP Juníper Serra (alumnat, professorat i personal no docent). Participació gratuïta amb un màxim de dues fotografies per membre.

Obres: Han de ser originals i inèdites. Les fotografies poden ésser retocades digitalment i es pot tractar d’un fotomuntatge.

Calendari: Termini d’admissió de les obres: 28 d’abril a 10 de maig de 2022.

Veredicte: 13 de maig de 2022 a les 14 h.

Jurat: El jurat format director, cap departament fol i cap departament IMS  es reunirà en el CIFP Juníper Serra.

Exposició: Web cifp juniper serra del 13 al 31 de maig

Premi: Sopar per dues persones al Taller restaurant CIFP Juníper i exposició de la fotografia guanyadora impressa en el hall del centre.

Inscripció i tramesa: La participació és exclusivament en format digital i la inscripció es pot realitzar de dues maneres:

 1. Pujant una fotografia al propi instagram i etiquetant-la al compte del @cifp_juniperserra amb el hashtag #elquefeimaljuníper
 2. Enviant, des del vostre compte corporatiu del centre, la fotografia amb la que voleu concursar al compte de correu xarxescifp@cifpjuniper.com
  • Les fotografies enviades per email podran ser publicades per l’Instagram del centre en qualsevol moment

Varis:

 • Totes les obres presentades quedaran en propietat del CIF Juniper Serra, el qual es reserva el dret de publicar-les, fent-hi constar el nom de l’autor/a. 
 • Les fotografies no s’usaran per a fins lucratius. Si s’haguessin d’utilitzar per fins lucratius s’haurà d’arribar a un acord amb l’autor/a.
 • Si l’organització del concurs desitgés algunes fotografies per a l’arxiu i la volgués amb més qualitat, l’organització es posarà en contacte amb l’autor/a i se li demanarà si pot fer arribar una còpia en el format que acordin.
 • Una selecció de les obres premiades i participants seran exposades al públic, Per tant, els participants es responsabilitzen totalment de ser els únics autors, que no hi hagi drets a tercers, així com de tota reclamació per drets d’imatge sobre les obres presentades al concurs.
 • El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació íntegra d’aquestes bases de la i la decisió inapel·lable del jurat.
 • Qualsevol problema no establert en les bases que pugui sorgir, serà resolt per la comissió organitzadora.
 • Els autors i autores són responsables exclusius de tots els drets d’imatge i de propietat que puguin generar les seves obres.