Informació matrícula

El procés de matriculació als diferents cicles formatius el gestiona la Conselleria d’Educació fent servir el web de Formació Professional. Has de tenir en compte que hi ha cicles on la demanda és superior a l’oferta. Per aquest motiu és recomanable que tries altres opcions, així tindràs més possibilitats d’obtenir una plaça.

Cicles presencials. Abans de fer la matrícula oficial els futurs alumnes de cicles han de fer la prematrícula, que se sol fer al mes de juny. Aquest pas és molt important, ja que dóna més possibilitats d’obtenir plaça als cicles desitjats. És molt recomanable sol·licitar més d’una opció d’estudis, d’aquesta manera serà més difícil no obtenir plaça a alguna de les opcions demanades. Si vares oblidar fer la prematrícula o vols optar per un cicle que no vares demanar a la prematrícula, pots fer una sol·licitud ‘fora de termini’ (fins a mitjans d’octubre). En aquest cas, podràs obtenir plaça si queda qualque vacant lliure al cicle demanat.

Informació matriculació curs 2021-22

  • 16 març 2021 
    •  Tasques prèvies Admissió d’FP 2021. Formació professional recomana revisar i enllestir els usuaris de ‘Gestib’ o ‘Cl@ve’ per tal de poder dur endavant el proper procés de prematrícula.  Més informació al següent web de Formació professional https://www.caib.es/sites/fp/ca/preparat_per_ladmissia_dfp/

Presencial

De moment encara no coneixem el calendari i el procediment per la prematrícula i la matrícula dels cursos presencials per el proper curs 2021-22. En quant es conegui aquesta informació la publicarem a aquesta secció de la web.

logo dual2

DUAL

De moment encara no coneixem el calendari i el procediment per la prematrícula i la matrícula dels cursos amb modalitat DUAL per el proper curs 2021-22. En quant es conegui aquesta informació la publicarem a aquesta secció de la web.

iconfinder-509-mouse-graduation-online-education-4212905_114962

Distància

De moment encara no coneixem el calendari i el procediment per la prematrícula i la matrícula dels cursos a distància per el proper curs 2021-22. En quant es conegui aquesta informació la publicarem a aquesta secció de la web.