Informació matrícula

Informació matriculació curs 2021-22

Presencial

S’ha publicat els llistats definitiu del procés d’escolarització de cicles formatius. Per trobar la sol·licitud heu de cercar les QUATRE XIFRES del DNI/NIE de l’alumne a la columna alumne. La sol·licitud també es pot consultar des de l’enllaç publicat a la pàgina web d’FP http://fp.caib.es amb el DNI/NIE i la data de naixement.

 
El període per formalitzar la matrícula és el 22 i 23 de setembre. Si no es formalitza la matrícula es perd la plaça. Els alumnes han de venir al centre al recollir el sobre de matrícula.
 
 

Matrícula alumnes 2n i FCT

Per consular informació per l’alumnat que ha de matricular 2n curs o FCT accedir a aquest link 

logo dual2

DUAL

S’han publicat els llistats definitiu del procés d’escolarització de cicles formatius. Per trobar la sol·licitud heu de cercar les QUATRE XIFRES del DNI/NIE de l’alumne a la columna alumne. La sol·licitud també es pot consultar des de l’enllaç publicat a la pàgina web d’FP http://fp.caib.es amb el DNI/NIE i la data de naixement.

El període per formalitzar la matrícula és del 20 al 22 de juliol. Si no es formalitza la matrícula es perd la plaça. Els alumnes de GM dual que tenen plaça reservada rebran un correu electrònic per formalitzar la matrícula on line. Si el 21 de juliol encara no heu rebut el correu us heu de posar en contacte amb el centre.
 
iconfinder-509-mouse-graduation-online-education-4212905_114962

Distància

S’ha publicat els llistats provisionals del procés d’escolarització de cicles formatius a distància.La finalitat d’aquestes llistes és que els sol·licitants puguin comprovar que les opcions sol·licitades són correctes i que la baremació és l’adequada. Per trobar la sol·licitud heu de cercar les QUATRE XIFRES del DNI/NIE de l’alumne a la columna alumne/a.

També és consultable des de l’enllaç publicat a la pàgina web d’FP http://fp.caib.es amb el DNI/NIE i la data de naixament.
 
En cas de trobar una errada, el termini per presentar al·legacions finalitza el 24 de setembre. Si disposau de @Clave o usuari gestib ho podeu fer a la pàgina web d’FP http://fp.caib.es.
 
El llistat definitiu es publicarà el 29 de setembre i el període la matrícula serà online i s’haurà de formalitzar del 29 a l’1 d’octubre. Us recordam que els alumnes que es matriculen per primera vegada han d’entregar un certificat d’empadronament.
 
 
 

Cronograma de publicacions

 • 22 setembre. S’han publicat els llistats provisionals del procés d’escolarització de cicles formatius a distància i els llistats definitius del procés d’escolarització de cicles formatius de GM i GS.
 • 14 setembre. S’han publicat els llistats provisionals del procés d’escolarització de cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior.
 • 1 setembre. S’han publicat les instruccions del procediment d’admissió i matrícula als cicles formatius de formació professional.
 • 20 juliol. S’han publicat els llistats definitius del procés d’escolarització de cicles formatius i el calendari del procés d’admissió a FP a distància.
 • 9 juliol.S’han publicat els llistats provisionals del procés d’escolarització de cicles formatius.
 • 28 juny. S’ha modificat la informació del tràmit anònim. Ara es pot enviar la documentació per email fins les 24:00h de dia 30 de juny.
 • 3 juny. S’ha afegit nova informació de centre referent al procés d’admissió (DUAL)
 • 1 juny. Publicada informació per matricular 2n curs presencial o FCT.
 • 1 juny. Publicada la resolució del procés d’admissió per FP DUAL
 • 25 maig 2021. S’ha afegit nova informació de centre referent al procés d’admissió (presencial)
 • 24 maig 2021. S’ha publicat la resolució del procediment d’admissió (presencial)
 • 15 maig 2021. S’ha publicat el calendari del procés d’admissió a FP DUAL
 • 22 abril 2021. S’ha publicat el calendari del procés d’admissió a FP presencial
 • 16 març 2021. Tasques prèvies Admissió d’FP 2021. Formació professional recomana revisar i enllestir els usuaris de ‘Gestib’ o ‘Cl@ve’ per tal de poder dur endavant el proper procés de prematrícula.  Més informació al següent web de Formació professional https://www.caib.es/sites/fp/ca/preparat_per_ladmissia_dfp/